Dorohoi News Logo

[GALERIE FOTO] „Pacea si Copilaria” - Sc. Gen. Nr.1 Dorohoi

Pacea si copilaria

   „Hrăneşte-ţi inima cu pace. Aceasta înseamnă să priveşti cu respect tot ce este slab şi vulnerabil. Să fii atent la tot ceea ce te face fericit. Nu există pace în lume dacă nu există pace în inima ta şi a mea.”    (Phil Bosmans)
   Sub auspiciul acestor cuvinte s-au desfăşurat activităţile de astăzi, 17.noiembrie 2010, la Şcoala cu clasele I-VIII,nr.1,Dorohoi.
   Elevii şi-au demonstrat talentul artistic, realizând desene deosebite pe tema „Culorile Păcii „.
   Lucrările copiilor au fost expuse în holul Casei Municipale de Cultură alături de cele ale colegilor de la  Şcoala cu clasele I-VIII,nr.4, Dorohoi.Expoziţia a fost deschisă cu un emoţionant moment artistic prezentat de colegii de la Şcoala cu clasele I-VIII,nr.2. “ Ştefan cel Mare şi Sfânt “,Dorohoi.
Au confecţionat porumbei,ca simbol al păcii.
    Au prezentat un program artistic la Muzeul “ George Enescu “,au înălţat baloane, flori şi porumbei ,  mesaje de pace către toţi ceilalţi copii.
    Activitatea s-a încheiat cu un moment de reculegere pentru toţi copiii lumii - victime ale războaielor, abuzurilor, maltratărilor sau oricăror alte forme de violenţă, calamităţilor, coordonator educativ înv. Crăciun Liliiana, Şcoala cu clasele I-VIII,nr. 1,Dorohoi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web